Metplast

 • метапласт

Door Company Category: Door SuppliersDoor Company Tags: doors

Profile
Profile
Photos
Map
Reviews
Related Listing
 • Met-Plast shpk u krijua ne korrik te vitit 1994 si inisiative e dy investitoreve shqipetare. Si fillim ajo podhonte dhe montonte dyer, dritare duralumini, qepena, tavane te varur, skeleri ndertimi dhe konstruksione metalike. Si baze nisje u perdor teknologjia italiane. Me futjen masive ne treg me keto produkte si dhe me seriozitetin e cilesine, shume shpejt Met-Plast krijoi lidhje solide me firmat e ndertimit duke sherbyer si baze per to. Duke pare zhvillimin e sektorit te ndertimit dhe kerkesat e tregut shume shpejt adoptoi produktet qe nevojiten me shume. Keshtu ne 1997 filloi prodhimin e dyerve te blinduara dhe me 2001 filloi prodhimin e dyerve te brendshme gje qe vazhdon edhe sot. Keto prodhime realizohen ne menyre cilesore fale linjave moderne si:

  – Skuadra-borda dopio Stefani

  – Linja e presimit me 12 poste Sergiani

  – Impianti hoje modern Mauri-Machine

  – Finger-Join Omga etj.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.