Bauhaus

 • баухаус

Door Company Category: Door Accessories and Door SuppliersDoor Company Tags: doors

Profile
Profile
Photos
Map
Reviews
Related Listing
 • За да стане добре
  Това е нашето мото, защото знаем, че можем да отговорим на всяко търсене и да помогнем да се осъществи всяка идея. Благодарение на една добра идея BAUHAUS започва да пише своята история през 1960-а година. Тя отдавна се е превърнала в история на успеха.

  Всеки, който преди повече от 50 години е търсил инструменти, строителни материали, бои и други, е трябвало да ходи от магазин на магазин, докато намери всичко необходимо. Когато DIY – идеята (Do It Yourself – Направи си сам) набира сила, BAUHAUS е първата верига, която реализира тази идея в Германия.

  Концепцията: BAUHAUS представя себе си като Специалистът за Работилницата, Дома и Градината и предлага пълен асортимент на едно място. От самото начало през 1960-а година BAUHAUS предлага голямо разнообразие за специализирана търговия, допълнено от компетентно консултиране, клиентско ориентирано обслужване и добри цени. С тази концепция BAUHAUS получава широк отзвук и одобрение сред клиентите. Много отдавна веригата принадлежи към водещите в Европа.

  Ние се гордеем с всеобхватния си асортимент, който надхвърля 120 000 качествени продукта в 15 търговски отдела. Днес компанията е представена със стотици специализирани центрове в цяла Европа: в България, Дания, Естония, Финландия, Исландия, Хърватия, Норвегия, Австрия, Швеция, Швейцария, Словения, Словакия, Испания, Република Чехия, Турция, Унгария, Холандия и разбира се в Германия.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.